قلبها فوشي مشرفة المراة والجمال
عدد المساهمات : 197 تاريخ التسجيل : 24/06/2010 العمر : 31 الموقع : xxfb.yoo7.com
| موضوع: آلتوفي على الطرييقه الإيطآليييه ..||.. الخميس يونيو 24, 2010 5:42 pm | |
| المقادير:
رقائق شكولاته حوالى 170 جرام - كوب سكر - 2/1 كوب لوز مقشور انصاف - معلقه فانيليا - 8/1 ملعقه ملح - 1 كوب زبده فى حله صغيره نسخن الزبده بس خلى بالكم ان الكميه راح تتضاعف لذلك نقوا اوانى متسعه للتوفى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
على نار هادئه نحط الزبده معاها السكر والملح ونضيف 2 ملعقه ماء كبار خليكى صبوره انتبهي تعلى النار على التوفى [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]بعد ما الزبده تسخن والسكر يذوب على النار شويه وتقلي فى الصوره الزبده شكلها بيفور وهو المقصود عشان نطير الماء الموجود فى الزبده اول لما الماء اللى فى الزبده ما يتبخر لون المزيج بيبتدي يتغير [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]الشطاره انك تشيلى المزيج من على النار قبل درجه حرارته ما تتعدى 300 فهرنهيت "طبعا الى عندهم ترمومتر بيساعد جدااا فى ضبط التوفى" بعد ما يصل للون الى فى الصوره ابعديه عن النار وضيفى الفانيليا افردى التوفو بسرعه على ورقه زبد مفروشه فى طبق فرن وبسرعه ساويه لانه بيتشكل اسرع مما تتصورى [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]رشى الوجه باللوز المقشور والمحمص[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]بالعافيه على قلوبكم.. | |
|
moon girl مديرة المنتدى
عدد المساهمات : 1145 تاريخ التسجيل : 27/08/2009 العمر : 31 الموقع : https://xxfb.yoo7.com
| موضوع: رد: آلتوفي على الطرييقه الإيطآليييه ..||.. الجمعة يونيو 25, 2010 3:12 am | |
| رووعة يسلموو ع الاكلة الحلو تقبلي مروري | |
|
قلبها فوشي مشرفة المراة والجمال
عدد المساهمات : 197 تاريخ التسجيل : 24/06/2010 العمر : 31 الموقع : xxfb.yoo7.com
| موضوع: رد: آلتوفي على الطرييقه الإيطآليييه ..||.. السبت يونيو 26, 2010 9:55 pm | |
| | |
|
moon girl مديرة المنتدى
عدد المساهمات : 1145 تاريخ التسجيل : 27/08/2009 العمر : 31 الموقع : https://xxfb.yoo7.com
| موضوع: رد: آلتوفي على الطرييقه الإيطآليييه ..||.. الإثنين يونيو 28, 2010 8:00 pm | |
| | |
|